deel 45

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Help!

 

Je bent de eerste en enige. Krijg ik net een mail: of ik woensdag bij haar wil komen eten. Nou ja, gelijk gebeld, graag natuurlijk. Ze pakt het wel spontaan aan. En nu, mag ik niet hals over kop zijn? Ik weet het…nee, nee en nog eens nee. Een beetje…?
 
We waren twaalf. En ja, het was echt ‘aan’. Zoet hè. Jeetje als ik dit schrijf valt mijn hoofd spontaan tegen het beeldscherm aan. Heb je niet een vlindernetje te leen, de mijne zijn op? Negen maanden was het zo, lang voor die leeftijd, zesde klas lagere school. Rare dingen die emoties, zeker als ze van vijfendertig jaar geleden zijn. We hebben elkaar ooit nog één middag ontmoet tijdens een schoolreünie, heel gezellig gehad, maar toen zat zij vast in een relatie en was ik de losgeslagen student, die nog niet van wanten wist.
 
Dus, heet van de naald, ik ga van schrik vroeg naar bed, morgen meer. Ik vermoed dat ik weer vroeg wakker zal zijn. Wat moet ik hier mee?
 
Kus,

Tom

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering 

Lees hier alle afleveringen