deel 46

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Wat nou help?

 

‘Je bent de eerste en enige’, schreef zij dat of denk jij dat? Natuurlijk mag je wel een heel klein beetje hals over kop zijn, oliebol, want dit is ook leuk en spannend. Ze woont toch niet samen, hé? Nou ja, dat zal wel niet, ik neem aan dat ze je niet uitnodigt om met haar ‘verkering’ kennis te maken, zo van: ‘Kijk eens, dit is Tom, mijn eerste vriendje’!

Ik zou zeggen: zet je hoofd weer vast op je romp (ik heb mijn vlindernetjes uit voorzorg weggegooid), doe voorzichtig met jezelf en kijk eens rustig hoe de avond verloopt en wat zij wil, ik hoop het ergste voor je/jullie…

 

Gisteren heb ik weer met Joost gemaild en er komt geen zinnig woord uit die man

 
Ik ben inmiddels bezig met het bij het grof vuil zetten van Joost, gisteren hebben we weer gemaild en er komt geen zinnig woord uit die man, behalve ‘de boel even de boel laten’, ‘wel contact houden, maar we ‘kunnen’ elkaar niet zien (te moeilijk)’, blabla, ik word er zo moe en ongelukkig van. Een goed vriendje van me zei gisteren: ‘Jij begrijpt altijd alles en iedereen, maar je vergeet je af te vragen of je je daar zelf wel goed bij voelt.’ Hij heeft gelijk en ik ga proberen daar wat aan te doen. Nu ga ik in bad en me aankleden. Straks naar de huisarts om de hechtingen uit mijn hoofd te laten verwijderen. Dat is prettig, want het jeukt.
 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen