deel 44

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Niet zo handig

 

Goedemorgen,
 
Nog even over je laatste mail: hals over kop heeft absoluut zijn charme, het is alleen soms niet zo handig. Jullie waren elf en het was echt ‘aan’ tussen jullie? Wat leuk dat ze het zich herinnert, ik erger me altijd dood aan mensen met een geheugen als een zeef, die leven volgens mij maar half.
 
Het Relatie-Pim-Pam-Pet-spel moet je volgens mij wel pas spelen als er wat drank in zit, anders wordt het niets, durft niemand iets te zeggen, maar een leuk idee is het wel. Ben benieuwd naar de rest van de vragen.
 
Gistermiddag kwam mijn goede vriendin Esther (ook alleen, maar 1.85 meter, dus niets voor jou met je 1.68 meter!), ik ben blij met wat afleiding, anders blijf ik piekeren. Misschien nadert inderdaad het moment dat ik het gedoe met Joost een halt toe ga roepen, ik weet alleen niet zo goed hoe. Nou ja, ik hou er maar even over op, begin er zelf ook genoeg van te krijgen, laat staan een ander, ga zo even tien keer kut roepen, Hendrikje is toch op school en Anna weet niet wat het betekent en die denkt toch al dat ik niet goed bij mijn hoofd ben de laatste tijd.
 
Doei!
XC

Lees hier de vorige aflevering

Lees hier de volgende aflevering  

Lees hier alle afleveringen