deel 34

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Kerels

 

Krijg de griep, stort voor mijn part in het ravijn in plaats van spontaan tegen een stilstaande op auto te fietsen. Dus je bent zogenaamd van de dates af, maar stiekem wel Ruud aanhouden? Lekker ding, zo kan ik ze ook verzinnen. Maar… ik mag jou wel. En als jij niet ingaat op mijn uitnodiging omdat je aan de antibiotica en antidepressiva zit en niet meer op de fiets over straat durft, dan nodig ik mezelf wel uit. Ik wil die snee in het voorhoofd wel aanschouwen. Volkomen vrijblijvend: zaterdag, ik kook en koop in, waanzinnig toetje verzekerd. Dit is echt vrijblijvend en als het niet lukt: no strings attached.

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen