deel 21

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Enge man
 

Op naar de volgende, ja, zucht, misschien kijk ik over een tijdje ook wel weer eens, maar nu effe niet, ik heb ‘ze’ nu wel even gezien, uitzonderingen daargelaten.
 
Tom, die man gisteren was éng en ik ben er met open ogen ingestonken. Punt één wilde hij chatten, daar hou ik niet van, maar oké, wij chatten, allemaal oneliners, maar ik doe het nooit, dus vond het wel grappig. Dat was maandag, kostte veel te veel tijd, dus op een gegeven moment heb ik er een eind aan gebreid en ben naar het strand gegaan en bij vrienden gaan eten. Kwam ik thuis, wilde hij weer chatten, toen had ik na moeten gaan denken, maar dat deed ik niet. Het ging al een beetje de verkeerde kant op, maar ik vond hem ergens wel interessant, omdat hij heel stoer was in zijn profiel, een thrillseeker zonder vrees, weer eens wat anders. Voor de volgende ochtend afgesproken hier om de hoek, kwam ie aan in een verschrikkelijk opzichtige terreinwagen en hij had me een overhangende bierbuik! Ik heb één blik in zijn ogen geworpen, toen durfde ik niet meer, en er kwamen een dubbelzinnige teksten uit (lees: vunzig), hij wilde me gewoon ‘nemen’ en wel ogenblikkelijk, even snel bij mij thuis. Zat ik daar in mijn eigen keurige buurtje in een lunchtent met Atilla de Hun. Ik ben nog net niet weggerend, maar eenmaal thuis wel met trillende knieën een uur in bad gaan liggen, ik voelde me zó vies. Erg hé (je mag wel lachen hoor!). Ik begrijp het ook niet van mezelf, waarom moest dit nu weer zo nodig? Zit ik nog midden in mijn internetliefde, heb ik net de date met jou achter de rug, ga ik weer met zo’n extreem type in zee, eigenlijk is het gewoon stom.
 
Maar goed, ik ben er nu even helemaal van genezen.
 
Liefs, Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen