deel 19

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Uit de lucht
 

Alles goed met je? Was je date geslaagd gisteren? Ik heb besloten dat ik per onmiddellijk uit de (internet)lucht ga, het is wel even mooi geweest. Gistermiddag nog een ‘date from hell’ gehad met een heel enge man (soms ben ik echt een ei). Ik was binnen een half uur weer thuis en best een beetje ontdaan. Dat kan dus ook, brrrr, niet meer aan denken!
Mijn ‘avonturen’ moeten zich voorlopig maar beperken tot ‘huis, tuin en stad’, tijd doorbrengen met mijn lieve kind in plaats van uren achter die stomme computer te zitten. Niks mis mee, maar het moet geen bezigheidstherapie worden.
En dan is er natuurlijk die verschrikkelijke oliebol voor wie ik toch wel veel voel. Daten met hem op de achtergrond werkt ook niet, ik vind niemand leuk genoeg.
Tot snel,

 
Veel liefs,

Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen