deel 18

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Dank voor je waarschuwing
 

Lieve Tom,
 
Leuk dat je me nog even schrijft. Lieve waarschuwing ook. Ik weet het maar al te goed, want ik tob er al twee maanden mee. Het contact tussen hem en mij was vanaf de eerste seconde krankzinnig, too much in alle opzichten. Ik had het voor geen goud willen missen, maar het was zó heftig dat het wel fout moest lopen. Misschien ben ik inderdaad wel naïef, laat ik me op een bepaalde manier gebruiken en gaat dit helemaal nergens toe leiden, maar hij voelt zó goed dat ik dat risico maar ga nemen. Nou ja, val ik je toch nog even lastig met mijn gedoetje…
 
Ik hoor je wel ergens volgende week, je bent een leuke, lieve man.
 
Veel liefs, Charlotte

 

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen