deel 179

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Another bloody Monday

 

Ik ben vandaag niet in topvorm, maar ik vond het wél erg gezellig! Ik hoop jij ook… We kunnen lekker lullen samen. Als dronken aardbeien… Het blijft alleen zo verdomd jammer dat ik er helemaal niet meer tegen kan en dan bedoel ik écht niet. Twee dagen laat naar bed met veel drank en sigaretten en je kunt me opvegen, lichamelijk én geestelijk. Dat laatste is misschien nog wel het ergste, ik word er enorm huilerig van en kort door de bocht. Heb vanmiddag nog wel bloedfanatiek gesport, echt waar, dat hielp een beetje, maar verder is het bagger.

 

Zo meteen naar bed (acht uur is de planning) en dan zie ik wel weer, de rest van de week godzijdank geen avondprogramma, alleen morgenavond Kleine Komedie met Esther. Heb jij nog iets nuttigs gedaan vandaag?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen