deel 178

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Kutwijven

 

Nog maar even, ook al is het al laat, even stoom afblazen…

 

Jezus Tom, vrouwen… ze zijn soms gewoon niet leuk! Is een van mijn allerliefste vriendinnetjes jarig, nodigt ze haar oudste vriendin, haar jongste zusje en mij uit in de hoop op een gezellige avond. Is daar haar oudste vriendin, die zich niet lekker voelde, dat is één ding, dat kan, maar het is ook nog eens een buitengewoon gecompliceerde dame en die was zó extreem vervelend. Ik was vastbesloten om het gezellig te maken, maar ieder onderwerp liep stuk, ik kreeg geen poot aan de grond. Esther was na afloop in tranen. Ze moest zo huilen, terwijl het toch al niet makkelijk voor haar is, 41 worden, een stukgelopen huwelijk en geen kinderen, groot verdriet en dan zo’n kutwijf, bah!

Nou ja, heerlijk gegeten en genoeg gedronken, maar dikke pret was het niet, heel jammer. Wat een waanzin verkondigen sommige mensen, ongelooflijk. Denk ik soms dat ik op een dwaalspoor zit, mooi niet. Mijn huwelijk is op de klippen gelopen, maar ik heb wel een ‘normale’ lange relatie achter de rug waarvan ik veel geleerd heb. Mijn roze bril is kapot, het zij zo, maar ik streef niets abnormaals na, heb geen rare angsten of complexen. Misschien ben ik hopeloos verliefd op de verkeerde man en verlies ik in dat opzicht de werkelijkheid soms een beetje uit het oog, maar dat is altijd nog beter dan gefrustreerd zijn en überhaupt niet meer verliefd durven worden.

 

Ik zag Willem nog op de bank zitten toen ik net langs fietste, lekker laten zitten…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen