deel 176

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Zeilen

 

Pas om twaalf uur opgestaan. Aan de stevige brunch om de elektrolieten weer wat op peil te brengen. Want god, wat heb ik gisteren weer gelachen… (en ook gezopen). Op een gegeven moment zaten we samen achter de dames op internet aan, op de grond gelegen met tranen in mijn ogen. Maar goed, DJ ook ingelicht over jouw bestaan. Nou, dat vond ie helemaal te wild, zeker toen ik vertelde dat je van zeilen hield. Of ik niet een etentje kon organiseren met wat leuke mensen, jij erbij, hij erbij. Want hij zit ook zo te kutten met z’n relatie. Zij wil dat ie bij haar thuis de schoenen uittrekt, hij weigert, om maar iets banaals te noemen. En zo zijn er meer van die onbenulligheden. Dus ik weet niet hoelang ze het nog volhouden en dan heb ik weer een leuke vriend in de aanbieding.

 

Nou ja, die Paula, gisteren om elf uur nog een mail en daarnet een e-card die ze vanochtend om zeven uur verzonden heeft. Gaat ze nu met me naar bed en staat ze met me op, of hoe zit dat? Hé, ik ga naar de Albert Cuyp. De zon komt zo ook.

 

Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen