deel 173

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Met pensioen

 

Ga jij eigenlijk niet altijd een beetje te laat naar bed?

 

Van de strandtent nog niets gehoord, vandaag is de opening en toen ik er maandag was, was de verbouwing nog in volle gang, dus waarschijnlijk hebben ze wel even iets anders aan hun hoofd. Ik verkeer in dubio, want ik wil vanmiddag graag naar de opening, maar vind het een beetje lastig als ik nog geen uitsluitsel heb. Ze zouden me juist willen hebben om mijn creativiteit. Het is de bedoeling dat ik ‘volle zalen ga trekken’ (koud kunstje natuurlijk!) door middel van publiciteit etc en dat lijkt me echt een uitdaging. Pfff, ik wou dat ik het wist. En zo niet, wat dan?

 

Ik lees op dit moment een boekje met de titel ‘Klein leed’ van Betsy Udink, de vrouw van een diplomaat, die ooit opschudding veroorzaakte met haar boek ‘Achter Mekka’, over hun verblijf in Saoedi-Arabië, misschien ken je dat. Wat ik nu lees gaat over haar depressie en al jarenlang durende slapeloosheid, haar verlangen om weer een ‘normaal’ mens te zijn. Absoluut herkenbaar, maar het laat me ook zien dat ik het ergste achter de rug heb, dat ik de veerkracht begin te krijgen om aan de kutklussen te gaan staan die ik nog uit de weg moet ruimen.

 

Lekker, even niet over de liefde (of liever gezegd het gebrek daaraan) praten. Ik ga nog even een uurtje zakelijk aan de slag met alles op een rij zetten voor de grote finale van mijn huwelijk. Hoe hebben jullie het trouwens geregeld met pensioenen? Jezus, dat ik over dit soort dingen nadenk. Ik baal er alleen van dat ik me er tot nu toe nooit in verdiept heb.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen