deel 172

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Mijn dag

 

Ja, daar is ie weer. Einde van de dag, een mail aan jou. Heb je al wat gehoord van de strandtent? Eigenlijk, als ik er goed over nadenk kun je daarin zoveel creativiteit kwijt. Natuurlijk als Barbara en haar man (?) er voor open staan, maar dat kun je zelf het beste inschatten.

 

Dus mijn dag? Lekker ontbeten met ze, toen naar de kapper met de meiden. En terwijl zij geknipt werden, las  ik Story, Panorama, Actueel en nog meer van die onzin. De meiden zien er ravishing uit. En Teun zat in de tussentijd thuis. Net in de puberteit komend heeft hij Nickelodeon ingewisseld. Wil chatten, de mobiel is ineens erg belangrijk en hij groeit met de week. Z’n zussen zijn zelfs onder de indruk. Tot voor kort was hij het kleinere broertje, nu is binnenkort langer dan z’n vader. Nou is dat niet echt iets voor het Guinness Book, maar binnen onze familie wel. En dan sta ik daar als vader. Dus heb ik hem onlangs ingeluid in de dingen. Niet over de bloemetjes en de bijtjes. Dat hoort ie wel op school. Meer over de praktische consequenties van mannelijke puber zijn, het opstaan met een…, de natte broek en hoe de boel schoon te houden. Eerst zag ik hem denken: nou, daar komt ie, maar naarmate het gesprek vorderde begon hij beter te luisteren. En daarna een big hug. Dus ik weet nu dat als ie er over wil praten, hij weet waar ie terecht kan, en daar ging het me om. Waarom ik dit schrijf? Het kwam vanavond even ter sprake en het blijkt effect gehad te hebben. Dus vandaar.

 

Oké, we hebben het niet over Joost, Paul, mijn jeugdliefde of Paula gehad. Volgens mij gaat het de goede kant op.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen