deel 166

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Verschrikkelijk!

 

Wat een afschuwelijke dag! Net afgrijselijke ruzie met Paul gehad, ik ben compleet over mijn toeren. Barbara heeft me een voorstel gedaan en ja, dat ligt, zoals verwacht, onder mijn huidige inkomen. Dat viel, op z’n zachtst gezegd, niet lekker bij meneer, die vindt dat ik verplicht ben om een X-bedrag per jaar te verdienen. Goed, ik zal je de details besparen, maar ‘kijk nou wat een puinhoop ik van mijn leven gemaakt heb’. Gvd, waarom heb ik niet twee jaar geleden meteen krachtiger opgetreden? Dan had ik mezelf deze ellende kunnen besparen.

 

Ik heb net een advocaat gebeld, maar die is er pas maandag weer. Ik ga niet meer met Paul praten, alleen over Hendrikje, verder over niets en die verdomde scheiding moet nu zo snel mogelijk afgehandeld worden. Wat er ook gebeurt, ik ga bij die strandtent werken, dat wil ik, maar in plaats van dat ik daar blij mee ben, voel ik me kut, bang en wanhopig. O verdomme, ik heb zo hard gehuild en geschreeuwd dat ik uitgeput ben, ik heb zelfs een deuk in zijn auto geschopt, lekker nuttig!

 

Shit, what a mess, nou ja, deze dag gaat ook wel weer voorbij en dan neem ik vanavond een slaappilletje en ziet alles er morgen weer een beetje anders uit, hoop ik….

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen