deel 156

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Kut!

 

Draai ik even een U-tje om bij de videotheek te komen, die is nog dicht, dus ik rijd naar huis, ‘Stop Politie’ achter me, in zo’n verdekte auto. Verkeersbord genegeerd, € 45, doorgetrokken lijn € 115. Ze waren me echter goed gezind, dus ik hoef alleen voor het verkeersbord te betalen. Had geen papieren bij me, maar goed. Met een eerlijke kop kom je ver. Geweldig weer. Net Fien afgeleverd bij het nichtje van Suzanne, die neemt haar mee naar Den Bosch, scheelt mij weer een ritje op en neer.

 
Paula maar weer een mail geschreven over het verkeerde inzicht. Ben benieuwd of ik nog iets terug hoor. Klote dat we zoveel warmte te vergeven hebben, ik heb niet eens de verwarming meer aan.

 
Scheiden is kut. En als ie zestig per kind biedt, kan natuurlijk, maar dan moet er wel ongeveer 2.000 in de partneralimentatie. Wist ie misschien nog niet, maar zou mijn tegenbod zijn. MC doet het dus met een twaalf jaar jongere? Jeetje, dan is hij 27. Ik voel me nu spontaan oud worden. Wil ze het niet met een acht jaar oudere man doen? Adres heb je.

 
Ja, dat afscheid nemen van elkaar, natuurlijk duurt dat langer. Volgens mij raak je het nooit helemaal kwijt. Je bent je er namelijk zo onvoorwaardelijk ingestapt, hebt zo veel gemeenschappelijks gekregen, en iedere keer als je elkaar ziet, word je er toch weer aan herinnerd. Ik houd op met deze gedachte, het is al zo grijs buiten en stil binnen.

 
Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen