deel 146

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Niet zielig

 

Wat heb je je moeder allemaal verteld?
 
Shit, ik ben dus hartstikke verkouden en moet zo meteen nog naar een borrel. Netwerken, fijn met een duffe kop.
 
Ik heb Paula gisteren nog een mail geschreven. Nou, als ze daar positief op reageert, dan weet ik het zeker. Ben benieuwd. En ik heb niet zielig gedaan hoor. Ze denkt mee en maakte zich zorgen over hoe ik het met mijn bedrijf aan moet pakken. En dat ’s morgens als ze wakker wordt. Lief, toch? Ik ben dit weekend gedeeltelijk kindvrij (Josefien komt morgen voor een nachtje hier)…
 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen