deel 132

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Don’t worry

 

Leukerd, don’t worry about me, ik was alleen meer dan aangenaam verrast door de reactie van deze ‘Bram’ (hoe kom je op die naam?) Op papier lijkt alles weer eens te kloppen: grote, stevige man van mijn leeftijd, zelfde werk als ik, woont in Amsterdam, heeft twee kinderen en verder spreekt alles wat hij over het leven schrijft me buitengewoon aan. Geef toe, dat gebeurt niet vaak, heb uiteraard wel om een foto gevraagd en wacht vandaag met zekere spanning op een reactie. Verder niets aan de hand… Ik heb ook helemaal niet over de top gereageerd, wél enthousiast, that’s it. En morgen is het waarschijnlijk alweer gewoon voorbij, zo werkt het toch?

 
Heeft papa een nieuwe vriendin? Gaat door merg en been, hè? Realiseer je je ineens weer dat deze situatie helemaal niet de insteek was, dat je deep down gewoon liever samen enigszins gelukkig was gebleven.

 

‘Wie zegt me dat hij daar niet gewoon een weekendrelatie heeft?’

 

Robert komt morgen en ik heb ook reserves. Hij gaat ieder weekend (voor de derde keer sinds ik hem ‘ken’) naar het noorden van het land, waar hij jarenlang gewoond heeft. Daar is op zich niets mis mee, maar mijn intuïtie vertelt me toch iets anders. Hij lijkt eerlijk, maar wie zegt me dat hij daar niet gewoon een weekendrelatie heeft en mij voor een tijdje wel leuk vindt voor af en toe door de week? Vind je dit achterdochtig? Weet je, ik heb mijn lesje wel geleerd met die humusklumus-figuur uit IJmuiden, maar ik vind het helemaal niet leuk om wantrouwend te zijn.

 
Nu ga ik in bad en daarna bakken en braden voor de reünie vanavond, jij ook een fijne dag.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen