deel 111

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Kofferen

 

Even kort want ik moet naar bed! Jij bent een fantastisch mens, geen twijfel over mogelijk. En mag ik het nu eens zeggen, je refereerde er al in je datemails van ons aan, en ik citeer: ‘Als het tussen ons klikt, dan kunnen we snel iets hebben’. Lieverd, ik apprecieer ons contact zo waanzinnig, het doet me zo goed, je moest eens weten. Ik lig in een deuk om wat je schrijft, krijg tranen, zowel van de grap als de emotie, om wat je schrijft en leef met je mee over wat je schrijft. Dierbaar op z’n minst. Ik ga nu echt tukken, en dat kofferen… is het belangrijk? Het gaat toch om het innerlijk, of niet? Vaak?

 
P.S. Is Esther die van 1.85 meter?

 

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen