deel 110

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Actie!

 

Belachelijke dag gehad, belachelijk actief voor een herstellende kneus. Ik had bedacht dat het weer eens tijd werd voor wat actie, dus moest ik om te beginnen van mezelf naar de zonnebank (je hebt een date of niet). Daarna wilde ik een prikbord gaan kopen, ik naar Ikea, waar ik een onvervalste aanval kreeg, dus ik ging met allerlei gezelligs de deur uit (pakpapier, fotolijstjes, servetten, opbergdozen, pfff!), maar zonder prikbord. Toen naar de Praxis, waar ik niets kocht en waar ze ook geen prikbord hadden. Toen naar het Gelderlandplein, me bij AH woest te buiten gegaan aan boodschappen (vijf tassen!). Toen was ik nog niet tevreden, want geen prikbord, dus op naar de Xenos in de Kalverstraat en eindelijk: hét prikbord! Ondertussen nog heel dure Chanel make-up gescoord en om kwart over vier zat mijn dagvullende programma erop en was ik vele euri lichter, terwijl het prikbord slechts €6,95 kostte. Het ging allemaal prima, maar mijn lichamelijke gesteldheid viel me vies tegen, moe, moe, pijn overal, je wilt het niet weten, maar wel voldaan, vrolijk ook. Ik heb blijkbaar een vervroegde aanval van de grote schoonmaak.

 
Ik ‘koffer’ best met voetballers, maar ik heb zulke heftige maanden gehad, ik dacht ik probeer eens een andere aanpak, kijken of dat iets oplevert.

 
Over de datingsite. Ik heb me uitgeschreven, maar ze bewaren je profiel en dat kun je anytime weer activeren. Laat al die trutten inderdaad maar even barsten.

 
Goed, ik ga mijn spookje in ezelinnenmelk baden en voorlezen uit Pluk en dan gestrekt op de bank, ik heb het verdiend. Vroeg naar bed voor mijn schoonheidsslaapje, morgen staat er weer een belangrijk project op de agenda, ik ga namelijk naar de supercarwash in Aalsmeer om mijn rijdende asbak van binnen en buiten te laten schoonmaken, dat is ook alweer een jaar of wat geleden. Ter voorbereiding op mijn date, want je gaat natuurlijk niet iedere dag naar Schoonhoven. En ik moet natuurlijk ook nog bedenken wat ik aantrek voor dit rendez-vous in huiselijke sfeer, mijn ‘Joost-outfitjes’ zijn waarschijnlijk een beetje over de top. Ik leer het heus wel.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen