deel 109

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Zo, weer een dag

 

Drukke dag gehad. Morgen naar de Kamer van Koophandel om een eigen bedrijf op te zetten, me vanmiddag verdiept in van alles hierover.

 
Over koffers. Laat Esther maar weten dat ik ook vind dat vreemdgaan alleen maar ellende met zich meebrengt. Dus jij koffert niet met voetballers. Was er een reden om dat al van tevoren aan te kondigen? En dan morgen naar Schoonhoven Oost. Kunnen we al die reiskosten en lidmaatschappen voor het daten niet aftrekken van de belasting? Het bevordert tenslotte ’s mens welzijn, is goed voor de emotionele stabiliteit en we kunnen vast wel beargumenteren dat het uiteindelijk een positief effect zal hebben op de economie. Dus nu brieven naar de Tweede Kamer.

 
Ik lijk over de schrik van vorige week heen. Maar ik ga toch niet achter Miss Zaandam aan, even rust. Trouwens, hoe heb jij dat gedaan? Ik wil me op internet voor een tijdje verbergen, maar je kunt je inactief maken of beëindigen, maar niet verbergen. Inactief betekent dat ze me niet kunnen aanschrijven. Nou had ik daar de laatste tijd ook erg veel last van (haha). Maar ik wil mijn profiel niet verliezen, moet ik alles weer opnieuw intypen. Dus vertel je geheim.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen