deel 108

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Godzijdank

 

Je bent er weer…

 
Maak je echter niet al te veel zorgen, ik lijd niet plotseling (weer) aan verstandsverbijstering, Ik wil hem niet terug proberen te winnen, maar ik wil een biertje met hem kunnen drinken, that’s it, niet meer en niet minder. Dit jaar vier ik mijn veertigste verjaardag en daar zullen jullie allemaal zijn. En ik zal genieten en niet in de war zijn.

 
Je wordt ouder papa, geef het maar toe: wachten op je dochters en ondertussen andere vrouwen het hoofd op hol brengen! Maar niet te veel met andere vrouwen mailen, anders word ik jaloers. En bovendien, die vrouwen hebben een relatie, dus… Gisteren tot twee uur ’s nachts bezig geweest met mijn vriendin Esther ervan overtuigen dat een escapade met een zeer in haar geïnteresseerde getrouwde man geen goed idee is. Waar haal ik de wijsheid vandaan?

 
Maak voor je eerste liefje pasta met vongole, erg lekker, je gaat daarna geheid zoenen. Mijn voetballer vond het heel bijzonder dat ik geschreven had dat ik niet meteen met hem in bed duik (alle respect natuurlijk voor mijn open- en eerlijkheid). Ik ga dinsdag bij hem eten.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen