deel 107

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Stomme tr..

 

Ben ik een weekendje weg en dan krijgen we dit! Stomme tr… Kan ik het begrijpen… ja, natuurlijk. Ben ik het er mee eens… nee. Een gevaarlijk pad dat je had moeten vermijden. Het is uitstel van executie: je kan zo blijven dromen, dat het niet alleen aan jou ligt, dat hij er ook een onderdeel van is, en dat het noodlot jullie in deze positie heeft gebracht. No way. Er is geen noodlot, jij hebt jouw besognes, hij de zijne. En hij heeft besloten, hoe rot voor jou ook, een andere weg in te slaan, jou op het station achterlatend (daar is-ie weer). En je hebt je koffers weer opgepakt en de volgende trein genomen. Dat was goed van je en dat moet je zo houden. Je hebt jezelf er uiteindelijk maar mee. Je bereikt er niets mee. Onderdruk de drang, hoe logisch die ook is.

 
Ben net terug uit Maastricht. De kids waren er ook bij, net weer in Den Bosch afgezet, daar blijven eten, wel gezellig, maar ook heel raar.

Maar het feest was heel leuk. Inderdaad stukje opgevoerd. En natuurlijk de slideshows. Alles bij elkaar een groot succes. Wel laat in bed, want Josefien en Willemijn mochten met de zoons van DJ (een soort oudere broers voor ze) Maastricht onveilig maken. Deadline half vier, dus paps moest wel opblijven. Geen probleem hoor, ik heb me geamuseerd met twee gerelationeerde vrouwen en er nu dus twee nieuwe mailcontacten bij. Het wordt druk!

 
Hoe deze week gaat lopen, geen idee. In velerlei opzicht. Morgen naar de Kamer van Koophandel om een nieuw bedrijf aan te kondigen, dan naar de belastingdienst voor een BTW-nummer. Dan nog de situatie met de ‘afgezegde date’, die mij toch erg ziet zitten en de twee nieuwe mailvriendinnen erbij. En donderdag komt mijn eerste liefje hier eten. Help! Nou ja, eerst een nachtje bijslapen.

 
Ik ben blij dat ik weer terug ben, alleen al voor jou. Jij blijft ook voetballen, hoor.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen