deel 106

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Hoe was het weekend?

 

Heb je een leuk weekend gehad? Was je plaatjesshow een succes? Hadden jullie ook nog een leuk liedje/dansje ingestudeerd? Waren de kinderen er trouwens bij?

 
Vrijdagavond lekker stom video gekeken (‘Liever verliefd’, té erg) en met mijn vriendin Saskia een flesje wijn of twee soldaat gemaakt. Ik was na mijn eerste yogales vrijdagochtend namelijk geestelijk en lichamelijk nogal van slag, doodop, pijn, niet fijn, maar gelukkig niet agressief.

 
Vrijdagavond belde mijn voetballer nog, hij vindt me echt heel leuk en we hebben voor dinsdag weer afgesproken. Ik krijg het er een beetje benauwd van. Daarom heb ik hem gisteren geschreven dat ik het en hem allemaal heel leuk vind, maar dat hij niet al te hooggespannen verwachtingen moet hebben. Ik heb gewoon even geen zin in weer een hals over kop-avontuur en binnen no time met iemand in bed liggen.

 
En dan nu het ‘slechte’ nieuws (had je me maar niet twee dagen in de steek moeten laten!). Joost en ik hebben weer gemaild (ik hem dus gisteren en hij mij vandaag). Ik weet niet zo goed waarom, maar ik had er ineens zo’n behoefte aan. Hij was blij om iets van me te horen, maar schreef absoluut geen verwarrende dingen. Hij klonk zelf ook heel rustig en het geeft mij een goed gevoel dat ik niet meer de hele tijd met mezelf hoef te vechten om hem te vergeten, daar word ik ongelukkig van. Ik zie inmiddels vrij helder wat er gebeurd is. Ik liep, net als jouw Zaandamse date (hoe heeft ze trouwens gereageerd?), gewoon óver, allerlei lang onderdrukte gevoelens en verlangens zochten een uitweg en die projecteerde ik op hem.

 
Nu ga ik me op de kranten storten en mijn boek uitlezen. Even languit op de bank, Hendrikje is met Paul naar opa en zijn vriendin en die komt pas vanavond weer terug.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen