deel 105

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Volkomen af

 

Daar zit ik, volkomen af. Ik ga vroeg naar bed. Nog even twee foto’s van DJ in de slideshow verwerken en dan plat. Weet je dat ik door die zakelijke shit mijn warme gevoelens voor mijn eerste liefje niet eens meer kon oprakelen? Ik voel dat ik nu weer wat rustiger begin te worden en zo langzamerhand komt dat gevoel ook weer wat terug. Zoals mijn moeder zei: die gevoelens moet je koesteren. Ga ik ook doen.

 
Morgen dus druk, kan ’s middags even mail checken, en dan op naar Maastricht. Dus als ik je niet tref, zondagavond maar weer? Hou jij je ook haaks in de tussentijd?

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen