deel 104

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Puinruimen

 

Kreeg vanmiddag een sms’je van mijn voetballer, dat-ie het én mij zo leuk vond, een paar uur later weer één dat-ie me vanavond of morgen gaat bellen, weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moet. Maar ik realiseer me dat ik altijd wel heel radicaal ben. Het is altijd alles óf niets, er is geen tussenweg, misschien moet ik dat ook maar eens anders gaan aanpakken. Wat ik nu probeer te zeggen? Geen idee.

 
Paul kwam vanmiddag hier om nog wat stukken voor de accountant op te halen en we hebben zelfs gelachen om de administratieve chaos die we hebben weten te creëren, letterlijk elk papier ligt op een andere plek, er valt geen systeem te bespeuren. In maart moet alles tot nu toe op een rij staan, dan kunnen we de bank duidelijk gaan maken wat we willen en als we weten wat de mogelijkheden zijn, gaan we dus een convenant opstellen en scheiden. Ik heb zelfs de moed opgebracht om hem mijn idee te vertellen (tot Hendrikje twaalf is in dit huis blijven) en daar reageerde hij niet dolgelukkig, maar ook niet afwijzend op. Verder ben ik op bescheiden schaal aan het opruimen geslagen in huis, laatje voor laatje, maar ook dat heeft me best een goed gevoel gegeven. Ik heb het idee dat het roer langzaam maar zeker om begint te gaan, het échte loslaten van mijn huwelijk is begonnen.

 
Samen puinruimen, ja, dat gaan we doen, even weg met het opgefokte gejaag op een nieuwe liefde ook (‘oude liefdes’ mogen wel, goed?), wel een beetje saai natuurlijk, maar daar slaan we ons wel doorheen.

 
Tom, keep it cool, laat je niet uit het veld slaan!

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen