deel 103

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Wat een week!

 

Wat een week! Het verleden achtervolgt me een beetje en dat is gisteren en vandaag duidelijk geworden. Mijn date ga ik ook afzeggen en ook weg op internet. Staat mijn hoofd nu absoluut niet naar. Mijn eerste liefje blijft natuurlijk!

 
Gelukkig ben ik van nature een vrolijk en optimistisch persoon (misschien iets te), dus ik kom vast wel snel uit deze dip. Eigenlijk heb ik een week om dat voor elkaar te krijgen, want dan zit mijn eerste liefje hier. Dus een geweldige motivatie. Sowieso laat ik me niet makkelijk van slag brengen. Alleen als alles zoals vandaag rauw op je dak valt, dan kom ik ook niet tot veel dingen. Gewoon morgen weer een spannende dag, twee potentiële klanten langs, daar krijg ik wel weer de pep van. En dan dit weekend het grote feest van DJ in Maastricht.

 
Je ‘per omgaande’ klonk uitstekend, eerlijk en open. Van je afschrijven helpt echt. Blijven doen. En als je in therapie bent, moet je misschien inderdaad niet daten. Onze interactie is absoluut een wonder. Jij geeft mijn leven weer een ander tintje. En dan gaan we nu samen puinruimen.

 
Kus,

Tom

 
P.S. Ga ik nu mijn Zaanse date verwittigen, dat vind ik niet makkelijk.

 

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen