Dat het zo snel zou gaan?

 

Ken je dat? Dat het ineens november is?

 

Dat er al mensen hebben gevraagd wat je met Kerst doet en dat je al hebt gesproken over wat je met wie met Oud & Nieuw zou kunnen doen. En dat je iemand hebt horen zeggen dat het over negen weken januari is. Afijn, november dus. Bij mij is dat het startsein voor drukte. Zondag wordt onze Flo 12 (12!) en maandag is het zingen en snoepen geblazen voor Sint Maarten, dan komt Sinterklaas en stoten we door naar Kerst.

 

Nu hebben we maandag een concert. Dilemma. Ik wil dolgraag, maar ja, Sint Maarten. Ik vraag het aan de persoon met wie we naar het concert zouden gaan. Hij is stil. “Hoeveel Sint Maartens’ ga je nog mee maken met je kinderen? Twee? Drie?”

 

En dan ben ik dus echt even stil. Iedereen heeft me hiervoor gewaarschuwd toen ik kinderen kreeg. Maar dat het ZO snel zou gaan, dat hadden ze me wel eens eerder mogen vertellen.

 

Fijne dag!

May-Britt

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach