Chocozoen-eieren met advocaat

 

Dit serveer jij straks tijdens je paasbrunch.

 

 

 

 

 

Ik vind het soms best lastig, weer iets leuks verzinnen voor tijdens de paasbrunch. Toch maar weer die gevulde eieren en proberen om van boter een lammetje te brouwen. Dit feestelijke hapje zag ik op Instagram voorbijkomen en moet ik even met je delen. Het is eenvoudig, ziet er reuze gezellig uit en is lekkerder dan je kan bedenken.  

 

Je koopt een doos chocozoenen. Leg deze even in de ijskast zodat ze lekker koud zijn en makkelijk te snijden. Daarna leg je ze in een eierdop, snijd je de bovenkant er voorzichtig af, schep je wat van de witte vulling weg en giet je daar een beetje advocaat in. Of Lemon curd, dat mag ook. Geweldig voor de paastouch en je glijdt zo soepel de paasdag door. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door So Celebrate! | Saskia (@socelebrate)

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach