Staat Celine Dion binnenkort weer op het podium?

celine dion

 

Het is al een tijdje stil rond Celine Dion, de vrouw die meer dan 200 miljoen platen verkocht. Maar volgens haar zus komt daar binnenkort verandering in.

 

 

 

Misschien had jij al kaartjes bemachtigd voor haar concert in de Ziggo Dome toen je hoorde dat Celine Dion ook de haar Europese tour vanwege problemen met haar gezondheid moest cancelen. Eerder moet het Amerikaanse deel al stil worden gezet door de pandemie. Maar dit keer kon ze door spierspasmen kon ze echt niet meer op het podium staan.

 

Daarover zei ze eerder al: “Ik hoopte echt dat het nu goed met me zou gaan, maar ik denk dat ik meer geduld moet hebben en naar mijn dokters moet luisteren”, aldus de 53-jarige zangeres. “Er zit veel voorbereiding in onze shows, dus ik moet dit besluit nu alvast nemen. Ik hoop dat ik snel weer terug en gezond ben en dat deze pandemie dan ook voorbij is.’ Ze moest gedwongen langer rust houden dan haar lief was en was maandenlang helemaal niet in de media te zien of te horen. Hooguit kwam er een berichtje op Instagram waarop ze met haar drie zoons te zien was.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)

 

Maar nu heeft Claudette, een van haar zussen, in een recent interview een tipje van de sluier opgelicht. Ze dacht eerst dat de zangeres last had van de overgang of dat het podium van Ceasar’s Palace, waar Celine al jaren optrad, de boosdoener was. Al dat dansen kon toch niet goed zijn voor een mens. Daarover zei Claudette in een interview; ‘Verschillende mensen die Céline goed kennen door met haar te hebben gewerkt, vragen me vaak of de beroemde helling van het theater de zenuwen of spieren in haar bekken zou kunnen verstoren.’

 

Maar dat het inmiddels stukken beter gaat met Celine blijkt wel als haar zus in datzelfde interview het volgende zegt; ‘Celine wordt behandeld, ze krijgt veel massages, ze geniet ervan, ze wordt verwend. En ze zal de shows hervatten. Ik heb gehoord dat de repetities achter de rug zijn.’

 

Nou, dat lijkt me wel toch het teken dat Celine in augustus van het volgend jaar eindelijk in Amsterdam te zien zal zijn. En ook fijn om te weten; je kaartje voor het concert van afgelopen september is volgend jaar gewoon nog geldig.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit