Caroline van Chateau Meiland vertelt eindelijk hoe het echt zit

 

Het nieuws sloeg in als een bom. Huisvriendin Caroline uit het mateloos populaire Chateau Meiland, gaf er de brui aan. 

 

Caroline van Eeden uit Chateau Meiland was opeens uit de serie verdwenen. Terug naar Nederland. Dat maakte veel los onder de kijkers. Zou er soms ruzie zijn, of moest ze veel te hard werken? En ze stond ook al niet op de rode loper toen de Meilandjes de Gouden Televizier-Ring wonnen. Wat was er toch aan de hand?

 

Nou, niks bijzonders eigenlijk. 

 

Caroline had gewoon genoeg gepoetst, geboend en gestreken. Ze was hartstikke moe en miste haar familie. Zoals wij gewone stervelingen het ook weleens zat zijn als we weken achter elkaar heel hard moeten werken. En dan ook nog eens ver van huis en familie. Je zou van minder stikken van de heimwee toch? 

 

Via Instagram laat ze weten hoe de vork echt in de steel zit. Nee, er is geen ruzie. En nee, ze is niet slecht behandeld. 

 

Zie je wel. Niks geen gedonder dus. Het was natuurlijk ook niet normaal wat er gebeurde. Eerst de hele dag een cameraploeg op je hielen en maar leuk en gezellig doen. En door het enorme succes van de serie waren de Meilandjes en hun huisvriendin zomaar tot BN’er gebombardeerd. Ik geef haar groot gelijk dat ze onder de radar is gedoken. 

 

Nu lekker met de beentjes omhoog, Caroline. En die bedden in het chateau worden heus wel weer opgemaakt hoor!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit