Boer krijgt baby
 

Wist je dat er inmiddels al negentig Boer-zoekt-vrouwbaby’s zijn geboren? En de teller loopt door.

 

 

Leef jij ook altijd zo mee met de boeren en boerinnen in het programma Boer zoekt vrouw? Al elf seizoenen lang hoop ik zo dat er tussen al die brievenschrijvers een schatje zit dat de naar liefde smachtende boer(in) heel gelukkig gaat maken. Want het is soms maar wat eenzaam daar op de boerderij tussen de geiten, de koeien of de snijbloemen. En er hoeft maar één brief tussen te zitten hè… Want het is helemaal niet gezegd dat de vrijgezelle boer met de meeste brieven er ook met de grootste liefde vandoor gaat.

 

Vorige maand werd bekend dat het programma vanwege corona dit seizoen helaas niet met nieuwe boeren op de buis komt. Maar hoe leuk is het dat Yvonne Jaspers wel op bezoek gaat bij de boeren, hun geliefdes en hun baby’s? Want sinds de eerste serie uit 2004 zijn er door de boeren inmiddels negentig kinderen op de wereld gezet. De oudste wordt dit jaar vijftien, de jongste is net geboren.

 

Yvonne is er maar wat trots op. ‘Ik voel me iedere keer een beetje tante. Als ik stilsta bij het feit dat er negentig kinderen op de wereld zijn gekomen, omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten’, zegt ze.

 

Boerin Steffi, die met haar geliefde Roel een meisje kreeg, heeft haar dochtertje zelfs naar de presentatrice vernoemd. Sterre Yvon Madelon heet het kindje. Wat een poepie zeg.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Steffi Verhagen (@verhagensteffi)

 

 

Voor iedereen die van de boeren en van baby’s houdt dus. Zondag 11 april, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special

 

Bron: AD.nl

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit