Blijft leuk: de grote Man Bijt Hond-compilatie

 

Ik hou van internetfilmpjes. Een beetje YouTube afstruinen, heel hard lachen in m’n eentje en weer door naar het volgende. Wat bij mij altijd gegarandeerd succes oplevert?

 

Man Bijt Hond.
 
Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen toch? Wát een heerlijk programma is dat. En de mensen die erin voorkomen… Fantastische tv, als je het mij vraagt. En het bestaat ook al eventjes zeg. In Nederland kwam de allereerste aflevering in 1999 online. Zó!
 

Dus je kan je wel voorstellen dat er al heel wat pareltjes de revue zijn gepasseerd. Altijd leuk om die hoogtepunten weer even terug te kijken. Heel eerlijk: deze compilatie heb ik niet zelf samengesteld. Nee, ik ben meer de luie kijker. Het uitzoeken van de beste fragmenten, dat laat ik aan de professionals over. Dus De Wereld Draait Door: bedankt. Bedankt voor deze geweldige compilatie die zorgt dat ik deze Tweede Pinksterdag in ieder geval heel hard heb gelachen.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer