Deze week te winnen: een heel fijn vakantiehuis in Twente.

Eén nacht geven we weg. Maar let wel even op de voorwaarden!

 

Als je net als een echte Tukker goed kijkt, dan zie je ze. Reeën, vaak een stuk of drie bij elkaar. ’s Morgens vroeg staan ze te grazen in de weilanden, tegen de bosranden aan. Wanneer je voorbij komt op je fiets, duikt er misschien wel een haas het struikgewas in. En in de ochtend wakker worden door het tsjilpen van musjes? Ook dat is Twente.

 

Op één van de mooiste plekjes in Twente, vlakbij kunststadje Ootmarsum, ligt Erve Broam.
Je kunt in ‘landlevenstijl’ vergaderen in het eeuwenoude achterhuis, overnachten in het karakteristieke voorhuis of (op afspraak) mee met een rondleiding door boer Leo of boerin Kristel langs de melkrobots en de zwartbonte Holstein-koeien. De familie Scholten Linde vertelt met passie en vol trots over het boerenbedrijf dat al eeuwenlang in de familie zit.

 

 

 

Overnachten in de luxe vakantieboerderij is een genot. Aan de ruime boerentafel is het tijdens het ontbijt flink genieten, met uitzicht op de ‘bakspieker’ waarin een moderne wellness te vinden is. In het huis is plek voor veertien personen en vier kleine kinderen. De boven- en benedenverdieping hebben een eigen badkamer en er is op de benedenverdieping zelfs een ‘Twentse opkamer’ met zicht op de stal. De slaapkamers zijn pas geleden gemoderniseerd en voorzien van een sfeervol behang. Voor de kinderen is het een feest om tijdens de vakantie van de kabelbaan te roetsjen, te springen op de trampoline of om gewoonweg te voetballen op het erf. Er is namelijk voldoende ruimte.

 

 

Wat je kunt winnen? Als je minimaal drie nachten boekt, krijg je er één gratis. En dat is mazzel voor allen. Ga je familie maar alvast mobiliseren. Fijne (mini)vakantie!

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Erve Broam telefoon +31 541 670705.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één gratis nacht te mogen genieten met z’n allen (op voorwaarde dat je minimaal drie nachten boekt)? Ga dan naar de Facebook-pagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans