Straks stralend met de

feestdagen?

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het geheim van er jonger uitzien.

 

Kerst is net zoiets als de zomervakantie. Je wilt er op je voordeligst uitzien. En dat lukt eigenlijk het beste als je op tijd begint. Ik zeg, trakteer jezelf op een stralende huid met de feestdagen en als je nu begint dan zie je straks prachtig uit.

Mijn truc is: springen en smeren!

1 Springen: elke ochtend 1 minuut in de buitenlucht springen voor een goede doorbloeding.

2 Smeren: elke ochtend en elke avond een serum en dag- en nachtcrème aanbrengen.

 Olaz Regenerist 3 zone super firming serum en Olaz Regenerist 3 zone super anti-aging cream beloven je in vier weken een tien jaar jongere huid. Daarvan weten we dat dat niet kan, maar een beetje jonger is ook al fijn! Toch?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik na vijf dagen al verschil zag. Bij mijn ogen lijkt het alsof de fijne lijntjes verminderen en de kleur van mijn huid gezonder is geworden. Zodra je in de ochtend het verstevigende serum aanbrengt dan voel je direct hoe het opgenomen wordt door de huid. De structuur van het serum is heerlijk licht en het trekt direct in, zodat je daarna de dagcrème kunt aanbrengen (je hebt maar heel weinig nodig). Dit is de perfecte basis voor de dag. In de avond herhaal je eigenlijk dezelfde routine, je gezicht reinigen, dan het serum opbrengen en daarna de nachtcrème. Zodat als jij slaapt de crèmes aan het werk kunnen en je huid elke dag mooier wordt.

 

 

Olaz Regenerist 3 zone firming serum €34,99

Olaz Regenerist 3 zone super anti aging cream €34,99

Olaz Regenerist 3 zone super anti-aging cream Night €34,99

 

 

Kijk snel naar mijn vlog!

 

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

Witte balk met bol Anita