Try & test zelf: spa-moment thuis

 

Anita probeerde de bodyscrub, bodylotion en handcrème van Ritual of Dao uit en genoot van haar spa-moment in eigen huis.

 

 

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen yin en yang. De Ritual of Dao-collectie focust zich op yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven. Tja, of ik mijn innerlijke rust direct terug heb met het gebruik van deze producten weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat het heerlijke producten zijn. De geur van witte lotus kalmeert, en de yiyi ren staat bekend om haar kalmerende en verzachtende eigenschappen. De subtiele bodyscrub geeft je een zijdezachte huid, en als je daarna de rijke, romige bodycream aanbrengt heb je het gevoel alsof je in een luxe spa beland bent. Masseer de handbalsem in je handen en ontspan met een lekkere kop thee. Ook ideaal om voor het slapen gaan te doen!

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een set van 3 producten van de Ritual of Dao-collectie, de bodyscrub €19,50, de bodycream €15,50 en de handbalsem €9,50, totale waarde van de set is €44,50.

 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set.

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

 

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs