Try & Test zelf

 

Anita probeerde een 30-daagse kuur met het vloeibare Pure Gold Collagen-beautysupplement. Wat het voor haar deed, lees je hier.

 

Anita: In Azië schijnt het al de normaalste zaak van de wereld te zijn: voor een betere huid eet/drink je het juiste drankje of slik je een beautypil. In Europa en Amerika denken we nog van buiten naar binnen: een mooie huid is vooral een kwestie van een nieuwe crème. Maar tijden veranderen, dus ik mocht dit baanbrekende vloeibare beautysupplement een maand testen. En drie van jullie ook.

 

Vakantie-achtige gloed!

Tja, ik kom nog uit de tijd dat je goed naar je huid kijkt en daar de juiste dag/nachtcrème bij zoekt. Daarbij wissel ik regelmatig van merk, omdat ik alsmaar denk dat een ander merk net wat beter is. Voor mij is dit drankje dus ook hartstikke nieuw. Natuurlijk probeer ik gezond te eten (met af en toe een uitschieter de verkeerde kant op), maar een beautysupplement eten? Nu ik 20 dagen bezig ben, kan ik zeggen dat ik er blij mee ben. Ik zie er goed uit, al vind ik het moeilijk om precies te zeggen of mijn rimpels nu met 5 of 15 procent zijn afgenomen…. Ik zie alleen dat mijn gezicht een ontspannen, vakantie-achtige gloed heeft. Wat wel echt opvalt is dat mijn haar en nagels glanzen en gezonder lijken. En wat niet in de beschrijving staat, maar waar ik blij mee ben is dat het frisse drankje met perziksmaak ook een energieboost geeft.

 

Wanneer drink je het?

Je kunt het op elk moment van de dag drinken. Zelf neem ik altijd eerst een glas warm water en direct erna het glazen flesje Gold Collagen (50 ml). Volgens de voedingsdeskundige is dit een prima start van de dag. Na 3 weken zie je het al, maar 9 weken is ideaal voor het beste resultaat. Ook ideaal voor de winter of tijdens stressvolle periodes. Persoonlijk vind ik het best duur (€4,20 per flesje), dus kies je periode zorgvuldig.

 

Hoe werkt het?

Collageen is een belangrijk en structureel eiwit in de huid. Het speelt een rol in de opbouw van cellen en versterkt de huid voor een langere levensduur, daarnaast is het verantwoordelijk voor het gladde en volle aanzien van een jonge en gezonde huid. Als we ouder worden, vermindert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur langzaam aan, wat zorgt voor verminderde hydratatie van de huid, waardoor de tekenen van ouderdom langzaam zichtbaar worden.
Pure Gold Collagen geeft ondersteuning aan de huidcellen en dat resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en rimpels en een toegenomen gladheid van de huid.


Wat zit erin?
Bioactieve collageen peptiden: collageen is het meest aanwezige eiwit in het menselijk lichaam, het helpt om de stevigheid en elasticiteit van de huid te behouden
Hyaluronzuur: draagt bij aan een gezonde hydratatie van de huid
Bernagiezaadolie: bevat een essentieel vetzuur dat helpt tegen ontstekingen gerelateerd aan ouder worden
Biotine draagt bij aan het behoud van normale huid en haar
Vitamine B6, C en E: vermindert moeheid, stimuleert collageen-aanmaak en beschermt tegen oxidatieve schade
Zink: draagt bij aan het behoud van normale huid, haar en nagels
Koper: draagt bij aan een normale pigmentatie van huid en haar en het onderhoud van bindweefsel
 
Wat belooft het?
Een klinische studie in opdracht van Pure Gold Collagen toonde aan dat:

 

  • In 3 weken een toename in huidhydratatie van 12%
  • In 6 weken een afname van fijne lijntjes met 15%
  • In 8 weken een afname van diepere rimpels met 27%
  • In 9 weken een toename van huidelasticiteit van 20%

 

Zelf uitproberen?

Mail je naam en adres naar info@franska.nl en kom in aanmerking om dit product zelf uit te proberen.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs