TRY & TEST ZELF

Anita probeerde de hele serie producten van Guhl Kleurbehoud & Verzorging uit! En hier vertelt ze wat ze ervan vond.

 

 

Vanaf mijn tienerjaren verf ik mijn haar al. Lange tijd had ik het rood, ik probeerde donkerbruin (stond verschrikkelijk) en daarna bleekte ik het tot lichtblond. De laatste jaren ben ik happy met mijn licht goudblonde haarkleur. Ik moet het wel goed verzorgen om te zorgen dat mijn haar niet in een grote pluizenbol verandert. Daarom heb ik laatst de hele lijn van Guhl Kleurbehoud & Verzorging getest. De shampoo en conditioner beschermen de kleur en zorgen voor hydratie (zonder het haar zwaarder te maken). Onder de douche zorgen de heerlijke frisse geuren waaronder mandarijn en jasmijn voor een perfect verwenmoment. Als extra boost is de Hair Intensive Repair Treatment een aanrader, een lekker zacht haarmasker.

 

Het allerfijnste vind ik het nieuwste product: de Guhl Intensive Spray Treatment. Elke ochtend spuit ik het op mijn natte haar zodat ik het soepel kan doorkammen. De spray verzacht en ontwart en mijn haar lijkt ook iets meer te glanzen, waardoor de kleur goed uitkomt.

 

Of de kleur net zo intens blijft als in het begin vind ik wat lastig inschatten

 

Na een paar weken gebruik ben ik blij met mijn zachte en heerlijk ruikende haar. Of de kleur net zo intens blijft als in het begin vind ik wat lastig inschatten.

Volgens Guhl is de olie van de Aziatische gojibes het wonderingrediënt in deze lijn. De olie is rijk aan antioxidanten die tot diep in het haar doordringen, de kleur omarmen en voorkomen dat kleurdeeltjes vervagen. De micro-oliën versoepelen het beschadigde oppervlak van het haar en herstellen het. De kleur blijft hiermee levendig en behoudt de intensiviteit.

 

Tips

  • Gebruik na een shampoo altijd een conditioner, de haarzakjes sluiten er beter door, waardoor je gezonder haar hebt.
  • Als je je haar handdoekdroog maakt (zoals vaak op de verpakking staat) trekt het product beter in je haar dan het helemaal nat is
  • Verdeel conditioner of een haarmasker gelijkmatig vanaf het midden van je haar tot aan de uiteinden, zodat je hoofdhuid vrij blijft en minder snel vet wordt

 

 

 

Doe mee met onze winactie en maak kans op de set van 4 producten van Guhl (shampoo, conditioner, intensive repair treatment en intensive spray treatment) t.w.v. € 30!

 

Zelf proberen?

Ben jij ook benieuwd en wil je het zelf testen? Mail dan je motivatie en adresgegevens naar Anita@franska.nl en wie weet lees je binnenkort je eigen testervaring terug op Franska.nl

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs