Voor als je vader gek was op vrouwtjes

 

Wat zou jij doen, als je op hoge leeftijd ontdekt dat je een halfzus hebt? Janny (80) schaterde van het lachen toen ze achter het bestaan van zus Tonny (70) in Australië kwam. Het leven van Janny en Tonny staat nu een paar maanden op z’n kop, maar genieten doen ze. 

 

 

De onthulling begon bij Janny’s achternichtje. Die graag een stamboom van de familie wilde maken én probeerde uit te vinden waar op aard nog meer verwanten woonden via DNA. Tonny, halfzus van, had op dat moment ook al DNA afgestaan aan de databank. Haar hobby is bij toeval research naar stambomen. Toen er een match bleek waren Janny en Tonny door het dolle. 

 

Tonny zag haar moeder weleens met de bakker, die brood rondbracht in de buurt, maar ze had geen idee dat dit weleens haar vader zou kunnen zijn. De vader van Janny en Tonny was er één die van de vrouwtjes hield, geen verbazing dus bij de dames. 

 

De halfzussen zijn blij. Een ticket richting Australië wordt nog even sparen, maar ze hopen elkaar dit jaar nog te zien. Tot die tijd hebben ze Skype. 

 

Wil je ook weten of je nog ergens familie hebt? Kijk dan maar even op www.myheritage.nl

 

 

 

Door Tessa Estée Holtrop

 

 

Bron en beeld: www.rtlnieuws.nl