Aldi komt met de Hutsbal

aldi hutsbal hutspot bitterbal

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: de vieze dingen die winkelende mensen doen volgens personeel.

 

 

 

Wie niet onder de indruk is van de nationale Nederlandse cuisine, heeft nog nooit bitterballen gegeten. En Aldi maakt ze nóg lekkerder, want die leggen binnenkort hutspot-bitterballen in hun diepvries. Sla toe!

 

De culinaire frituurders onder ons kennen natuurlijk talloze varianten op de bitterbal. Neem nou de vegetarische bieterbal, de kaas-bitterbal en de truffelbal. Geloof je het niet? Bij de Bar Bitterbal in Amsterdam, helaas alweer gesloten, stonden maar liefst 22 varianten op de kaart. En alsof het niet gek genoeg kon: de afgelopen carnavals-periode signaleerden we zelfs de Flügel-bitterbal.

 

Pittig balletje
De hutspot-bitterbal zat daar niet tussen, dat is een vondst van Aldi. Een gouden idee, als je het ons vraagt: de zoet-hartige vulling van aardappel, ui en wortel kan niet anders dan een lekker pittig bitterballetje opleveren. Even dippen in de mosterd en het feest is compleet. Hij heet hutsbal, en is binnenkort verkrijgbaar bij Aldi.

 

Twee goede dingen
Hoewel, niet iedereen is even enthousiast. Op Instagram reageren fanatieke Aldi-volgers kritisch. ‘Soms moet je 2 goede dingen gescheiden houden, dit is er denk ik 1 van,’ reageert Korstiaanakse bijvoorbeeld. Ook volger Didier Cestmoi heeft z’n vraagtekens: ‘Dol op beide, maar combinatie vraag ik me nog een tikje af.’

 

Bitterballen parade
Wat ons betreft is dit nog maar het begin van een indrukwekkende bitterballen-parade, in de vriezer bij Aldi en in de frituur thuis. De hutspot-bitterbal is het begin, waarom geen snertbal, een boerenkoolbal of een stimpstampbal met spekjes? De Hollandse pot was nog nooit zo lekker!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ALDI Nederland (@aldi.nederland)

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav