Albert Heijn komt met digitale kassabon

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 7x bijzondere ijssalons in Nederland. 

 

 

 

Handig voor iedereen die wat meer inzicht wil in het uitgavenpatroon bij de supermarkt: Albert Heijn introduceert de digitale kassabon. De kassabon ziet er precies hetzelfde uit als de papieren bon en kun je nog maanden inzien.

 

Doe je boodschappen bij de Albert Heijn, dan kun je vanaf vandaag met je Bonuskaart je kassabon bekijken in de Albert Heijn-app. Je vindt de bonnen onder ‘Mijn profiel’. Het werkt realtime: zodra je betaald hebt, is de digitale kassabon direct zichtbaar. De kassabon ziet er precies hetzelfde uit als de papieren bon en blijft 27 maanden bewaard in de AH-app.

digitale kassabon Albert Heijn

 

Uitgebreidere productomschrijvingen

 

Albert Heijn gaat de digitale kassabon nog verder doorontwikkelen. Zo komen er uitgebreidere productomschrijvingen en een barcode om het poortje te openen. De kassabon is zichtbaar met de laatste versie van de Albert Heijn-app, 7.31.

 

 

Door: Redactie FavorFlav