Adele in tranen bij de allerlaatste carpool karaoke

 

adele james cordon

 

Dit is de allerlaatste week van The Late Late Show with James Corden; na negen seizoenen valt het doek voor de avondshow. 

 

 

Ik moet bekennen dat ik nooit echt een liefhebber ben geweest van zijn talkshow (en de geruchten dat hij in het echt een onaangenaam persoon is hielpen ook niet mee), maar eerlijk is eerlijk: Carpool Karaoke is gewoon briljant bedacht door hem. In al die negen seizoenen zijn daar gigantisch veel sterren langsgekomen.

 

Mijn persoonlijke favorieten: One Direction, Selena Gomez, Ed Sheeran, Billie Eilish en uiteraard Adele. Die laatstgenoemde is in het echte leven ook dikke maatjes met James Corden, en daarom verraste ze hem nog een laatste keer met Carpool Karaoke, maar dan haalde zij hém om naar het werk te gaan.

 

En die twintig minuut durende Carpool Karaoke is weer echt een bijzondere geworden. De prachtige stem van Adele gaat natuurlijk nooit vervelen, maar hun gesprekken samen vond ik minstens net zo bijzonder. Waarschijnlijk omdat ze zulke goede vrienden zijn: het voelde echt als een intiem kijkje in hun persoonlijkheden. Zo vertellen ze over hun gezamenlijke vakanties, over hun diepgaande gesprekken en over welk nummer zij voor hem heeft geschreven.

 

Spoiler alert: er vallen ook absoluut tranen (bij mij overigens ook, ik kan er niet tegen als andere mensen huilen, ook al is het op mijn beeldscherm), bijvoorbeeld wanneer Adele bovengenoemd nummer voor hem zingt. Dat nummer is I Drink Wine, en ik had geen idee dat dit geïnspireerd was door bepaalde gesprekken met James Corden. Pak de tissues er dus maar bij, want de kans is groot dat je het niet droog houdt.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer