9x De raarste producten van de Action

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 9x De raarste producten van de Action

 

 

 

 

Vooral op de food afdeling komen we regelmatig nogal… aparte producten tegen. Dit zijn de 9 raarste producten die je nu bij de Action kunt kopen.

 

 

Pan met bakmix (€4,79)

Wie dit pakketje koopt, krijgt een koekenpan met pannenkoeken- of browniemix. Mijn vraag is: waarom zou je direct een pan willen kopen als je pannenkoeken of brownies zou willen bakken?!

 

MAAZA Banana drink(46 CENT)

FavorFlav’s Sharon kan niet wachten om deze frisdrank met banaansmaak te proberen. Niet gek ook: ze is zo dol op bananen dat ze zelfs een banaantje op haar nagel heeft laten zetten. Voor iedereen die de banaan wat minder hoog heeft zitten, verwacht ik dat dit drankje in rap tempo z’n uitweg vindt naar buiten.

 

Trolli big burger (75 CENT)

Die kleine snoepburgertjes hebben we in onze jeugd allemaal wel eens in de snoeppot gehad. Dit is de grote variant. Willen we dit proberen? Stiekem wel. En – zoals we gewend zijn van de Action – het kost geen drol. Van weggegooid geld kunnen we dus niet echt spreken als-ie uiteindelijk toch in de prullenbak belandt.

 

 

Oasia nasi goreng in blik (€2,99)

Er is voedsel wat je gewoon níét in een blik moet willen stoppen en nasi goreng hoort daar absoluut bij.

 

Candy can sour apple (78 CENT)

Mijn gezicht vertrekt al als ik er alleen al aan dénk om dit drankje met zure appelsmaak te moeten drinken.

 

Candy can birthday cake (78 CENT)

Van hetzelfde merk als het zure appeldrankje: een blikje frisdrank met verjaardagstaartsmaak. Ja, dat is blijkbaar een smaak. En blijkbaar ook eentje die je in vloeibare variant tot je kunt nemen. Zero sugar maar mierzoet. Wat voor troep hier allemaal inzit kun je wel raden.

 

The energie drink bearry marshmallow (49 CENT)

Action heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan drankjes met nogal aparte smaken, dat hadden we al door. Nog een parel: dit drankje met marshmallowsmaak. Ik denk dat hier zoveel suiker in zit dat het niet alleen gaatjes in je gebit, maar ook in je maag veroorzaakt. Wel een heel vet blikje trouwens!

 

 

Bifi bakehouse Italian herbs (€1,49)

Bifi-worstjes met een krokant laagje van Italiaanse kruiden eromheen. Meer hoef je niet te weten om te bepalen of je nú naar de dichtstbijzijnde Action moet rennen of er met een grote boog omheen moet lopen.

 

Een extreem klein potje Nutella (69 CENT)

Stel: je komt aan op je werk en je opent je broodtrommel. Je ziet een stapeltje droge boterhammen liggen en denkt: verrek! Ik ben helemaal vergeten mijn boterhammen te smeren vanochtend. Maar gelukkig heb ik wél boterhammen mee. Dan is dit minipotje Nutella van 25 gram ideaal. En precies voor zulke situaties verkoopt de Action ‘m, als je het mij vraagt.

 

 

Door: Redactie FavorFlav