7x de persoonlijkste cadeaus

 

Deze cadeaus garanderen succes onder de kerstboom. Dit jaar ben jij zeker de allerliefste kerstman (of -vrouw) ooit. 

 

Love book Online

Dit is het mooiste boek wat je kunt geven. Een persoonlijk verhaal over de liefde die je hebt voor degene aan wie je het geeft. Met op elke pagina één reden waarom je zoveel van degene houdt. Stel het zelf samen, creëer je eigen cover, en schrijf er een lief verhaal in. Leuk om te maken en nog leuker om te krijgen.

 

Schort bedrukken

Liefde gaat door de maag. En met een mooie, gepersonaliseerde schort wordt koken nóg veel leuker. Schrijf er een naam op, of een grappige tekst. Elke maaltijd wordt zo een feestje.

 

Geur proeverij

Een geurtje cadeau doen is heel moeilijk. Hoe weet je nou precies welke geur iemand lekker vindt? Met gebruik van een geurproeferij van ParfuMarie geef je een speciale draai aan dit cadeau. In een consult van anderhalf uur ga je op een zoektocht naar welke geur bij jou past. Persoonlijk en ook nog eens heel origineel. Het perfecte cadeau dus. 

 

Mam, vertel eens

Je kunt veel leren van je moeder, maar vaak komen persoonlijke vragen niet makkelijk aan bod. Dan is dit het perfecte cadeau. Geef het aan je moeder en laat haar alle vragen in het boek antwoorden. Of koop het voor jezelf, vul het in en geef het als cadeau aan je dochter. Het samen doornemen van alle vragen zal een speciale bond creëren en geeft je de mogelijkheid veel van je moeder (of je dochter over jou) te leren. 

 

Jaarkalender met foto’s

Dit is een klassieker, maar hij blijft leuk. Stel je eigen jaarkalender samen met de mooiste foto’s. Elke maand is het weer een spannende verrassing welke leuke foto nu weer 30 dagen mag blijven hangen.

 

Houten kerstkaart

Dit was een idee van onze Anita. Zij ontving er zelf een met een foto van haar kinderen erop. Het is een bijzondere kaart en hij kan daarna gebruikt worden als decoratie in je woonkamer. 

 

 

 

Vernoem een ster naar iemand

Zelf heb ik een ster naar mijn vader en broers vernoemd, en ik kan je zeggen, ik heb ze nog nooit zo blij en verrast gezien. Het is heel veel betekenend.

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn