5x perfecte cadeaus voor Baileys-liefhebbers (gevonden bij Primark)

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag:5x perfecte cadeaus voor Baileys-liefhebbers (gevonden bij Primark).

 

 

Baileys chocolade lavacakejes, Baileys fudge met caramel, Red Velvet Baileys cake… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want het romige likeurtje drinken we niet alleen on the rocks maar stoppen we ook meer dan graag in onze baksels en ander lekkers. Maar wat blijkt nou? Primark (ja, van de goedkope kleding) is een heus Baileys paradijs!

 

Zeg je feestdagen, dan zeg je toch echt ook Baileys. Ondanks dat ik het hele jaar uit de fles nip, is het tijdens de oh zo gezellige decemberdagen toch net even ietsje lekkerder. Enneh, zo’n chocoladeletter met Baileys wil toch iedereen in zijn of haar schoen hebben? Net als al deze andere Baileys-lekkernijen; stuk voor stuk perfecte cadeaus voor Baileys-lovers.

 

Meer Baileys!
Dus op naar de Primark, waar ze verschillende Baileys-producten verkopen, speciaal voor de feestdagen. Zo kun je er een mini Baileys-brownieset kopen met bijpassende Baileys-browniepan, een Baileys-cupcake set, een Baileys-ijscoupe set of een complete Baileys-set met een cakemok. De Baileys zit er vaak al in, maar een extra scheut(je) zou ik zeker niet laten. Alle producten kosten ongeveer 7 euro, behalve de cupcake set, die koop je voor €12.

 

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav