5x geen boom, wel kerst

 

Altijd weer die naalden, duizend keer de stofzuiger aan, is toch alleen maar gedoe. Zo vier je kerst, maar dan zonder boom. 

 

1.

Ga zelf aan de slag met een slinger van kerstballen. Het is makkelijk en het leuke is dat je het helemaal zelf samen kunt stellen. Kies voor kerstballen met kleur of ga voor een bijzondere vorm. Die haakjes kun je achterwege laten, want het wordt extra mooi met zilver lint.

 

2.

De plakkerstboom is leuk én budgetproof. Nog een plus: het is zo klaar. Maak een eigen vorm met washitape en plak het op de muur. Met een slinger van sterren versier je de kerstboom. 

 

3.

De houten boom is natuurlijk niets nieuws. Maar voor de klussers onder ons heb ik een alternatief. Timmer hem lekker zelf in elkaar. Twee linkerhanden? Even snel naar Kwantum, want daar staan ze kant en voor je klaar. 

 

4.

Optie vier is simpel en lange halen snel thuis. Met een mooie ladder maak je de leukste creaties. Hang er bijvoorbeeld lampjes en kerstballen in voor een kerstachtige sfeer. 

5.

Mijn persoonlijke favoriet, met drie houten latjes en wat gaas maak je deze kerstboom makkelijk zelf. Maar ook voor dit exemplaar geldt; als je niet zo handig bent verkopen ze ‘m ook gewoon bij Intratuin.

 

 

Door Selisa