5 ontspoorde celebkids

 

Bedenk maar: het kan altijd erger…

 

We zijn allemaal jong, wild en stout geweest. Zoenen met een paar jongens tegelijk, stiekem de auto van je vader gebruiken, whiskey uit de drankkast van je ouders jatten en later stiekem aanlengen met slappe thee, dat werk. Maar je bent een engel met een aureool en gouden vleugels vergeleken bij deze celebritykids. Lees en huiver.

 

1.  Chet Hanks

De zoon van Tom Hanks en Rita Wilson houdt er een turbulent drugsleven op na. In 2015 probeerde hij af te kicken, maar dat dit niet is gelukt, bleek toen hij in 2016 op een andere auto knalde terwijl hij onder invloed was. Chet werd aangeklaagd en de man zei ernstige fysieke en emotionele schade (Amerika hè) te hebben opgelopen door zijn schuld.

 

Rita en Tom zijn overigens een van de zeldzame Hollywoodkoppels dat nog steeds bij elkaar is, dus het geploeter met Chet heeft hen, gelukkig, niet uit elkaar gedreven.

 

2.  Cameron Douglas

De zoon van Michael Douglas en zijn vorige vrouw Diandra is zeker drie keer gearresteerd wegens drugsmisbruik. Hij heeft zelfs vijf jaar gevangenisstraf gekregen omdat hij een chic hotel in New York gebruikte als winkeltje om drugs te verhandelen. Hij is in 2018 vrijgekomen en heeft hopelijk zijn leven gebeterd.

 

3.  Christian Brando

De zoon van Marlon Brando schoot ooit het vriendje van zijn halfzus door het hoofd nadat zij hem had verteld dat hij gewelddadig tegen haar was geweest. Christian heeft daarvoor zes jaar in de gevangenis gezeten. Blijkbaar lukte het hem niet zijn gewelddadige kant weg te poetsen, want in 2005 klaagde zijn ex-vrouw hem ook aan wegens huiselijk geweld. In 2008 is Christian overleden aan een longontsteking.

 

4.  Weston Cage

Weston, de zoon van Nicoloas Cage, werd in 2011 gearresteerd voor huiselijk geweld en ging naar een afkickkliniek om zijn drugsgebruik af te zweren.

 

5.  Guillaume Depardieu

Dan is daar ook het droeve verhaal van Guillaume Depardieu, de zeer getalenteerde zoon van Gérard Depardieu. Een leven vol drank, drugs, geweld, maar ook heel veel films waaronder een aantal met zijn vader met wie hij een moeizame relatie had. Hij raakte betrokken bij een motorongeluk waarbij hij zeventien keer geopereerd moest worden. Guillaume is 37 jaar oud geworden.

 

En ach, dan zijn er nog de spielerei-vergrijpjes zoals de dochters van George Bush die, godbetert, op hun 20e al alcohol dronken terwijl het in hun staat pas mag als je 21 bent.

 

Of de dochters van Bruce Willis en Demi Moore die in hun kraag gegrepen werden omdat ze met een vals ID alcohol probeerden te kopen.

 

Het zijn net echte mensen, die celebrities.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach