3 vragen die vertellen of een geliefde bij je past

 

Gewoon wat vragen hetzelfde beantwoorden en ontdekken of je een goede match bent: het lijkt te simpel, vooral als je op zoek bent naar wat tender, love en care en het maar niet vindt.

 

 

Sam Yahan is zo’n beetje de uitvinder van de datingsite en hij zegt dat je maar drie vragen hoeft te stellen.

 

Het zijn vragen die je niet meteen verwacht. De eerste zou je ook zomaar terug kunnen vinden in het vriendenboekje dat vroeger rondging in de klas. Maar als de uitvinder van het online daten (en voormalig directeur van Tinder) het zegt, dan moet er toch een kern van waarheid in zitten. Vooral omdat hij zijn eerste site OKCupid baseerde op een berekening die wiskunde en betrouwbare gegevens gebruikt om een match te voorspellen.

 

Vraag dit dus maar eens aan je eigen geliefde of op de eerstvolgende date die je hebt.

 

1. Houd je van horrorfilms?

Yagan: “Het idee van een griezelfilm, het idee om jezelf de stuipen op het lijf te jagen is iets wat diep aangeboren is.” Ik vind dit een onderzoek op zich waard, want hoe kan zoiets aangeboren zijn?

 

2. Heb je ooit in je eentje gereisd?

Een goede indicator, want dit laat zien of jullie hang naar avontuur hetzelfde is en of je een groepsmens bent of liever alleen op pad gaat. Wat iets zegt over hoe je in een relatie bent.

 

3. Heb je ooit met alles willen stoppen om ergens op een berg, zeilboot of zonnig eiland te gaan wonen?

Wat iets schijnt te zeggen over hoe belangrijk vrijheid voor je is. Ik vind het zelf dus een fijn idee dat mijn vriend samen met mij op dat zonnige eiland wil wonen, maar ik weet niet of het zo werkt.

 

Of het waar is of niet, als je als de dood bent voor Chucky en je potentiële geliefde graag naar Chucky-fandagen gaat, dan is het misschien tijd voor een thank you, next.

 

Bron: BusinessInsider

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans