Nu de zon zo uitbundig schijnt krijg je toch meteen zin om je winterkleding heel ver achter in de kast op te bergen?

 

 

Kom maar door met die frisse lentekleuren, luchtige stofjes en vrolijke printjes. Want heb jij ook zo’n zin om eens wat anders aan te trekken dan weer die zwarte coltrui of dat bruine vestje? Nou dat komt dan mooi uit want ik mag vandaag een lezeres blij maken met shoptegoed van €200,- dat je mag besteden op de website van MEXX.

 

 

Jaja, je leest het goed: ik mag vandaag TWEEHONDERD EURO aan shoptegoed weggegeven! Sinds vorig jaar zit er bij MEXX een nieuw team van ontwerpers en die hebben me toch een mooie lente-zomercollectie gemaakt. Toffe items die heerlijk zitten als je thuiswerkt en straks ook te gek zijn als je weer eens de deur uit gaat.

 

 

Zo kun je kiezen uit zwierige rokken, die je een beetje meer pit geeft met een leren bikerjack. Of je neemt dat mooie pak waarmee je allerlei combinaties kunt maken. De ene keer stoer met een paar gympen, dan weer klaar voor een avondje uit met een paar hakken. Of draag je zomerjurk nu al met een fris blauw spijkerjasje erop. Je mag het lekker helemaal zelf weten, hoe leuk is dat?

 

Ik weet zeker dat er iets tussen zit waar jij hartstikke blij van wordt. Dus laat me onder dit Facebookbericht weten waarom jij zin hebt in een nieuwe outfit, of stuur een mailtje naar winnen@franska.nl. En wie weet ga jij er met deze geweldige prijs vandoor!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit