25x de grappigste WiFi-namen

 

Niet zo lang geleden ben ik verhuisd, en mijn internet ging natuurlijk met me mee. Nu bleek ik een modem te hebben die nog stamt uit het stenen tijdperk, dus die heeft het begeven.

 

 

Nou, nieuw model en dus ook een nieuwe netwerknaam. Nu vind ik die netwerknamen met codes maar saai en ik vergeet telkens welke de mijne is, laat staan om het wachtwoord uit je hoofd te leren.

 

Dus dat heb ik gelijk veranderd. Ik vond m’n naam enorm saai, en dus ben ik creatief gaan doen. Of nou ja, creatief gaan zoeken op het internet. Mijn vorige netwerknaam was Pretty Fly For A WiFi en die was wel weer toe aan vervanging – hoe leuk dan ook. Ook toe aan wat creativiteit wat betreft je modem? I got you covered. Zie hier: die grappigste WiFi-namen die er zijn.

 

 1. WiFi Soerjadi
 2. Drop It Like It’s Hotspot
 3. Wu Tang LAN (deze heb ik gekozen)
 4. Pretty Fly For A WiFi
 5. Silence of the LAN
 6. Girls Gone Wireless
 7. It Hurts When IP
 8. How I Met Your Modem
 9. Bill Wi The Science Fi
 10. Tell My WiFi Love Her
 11. The Promised LAN
 12. Wham Bam Thank You LAN
 13. This LAN Is My LAN
 14. This LAN Is Your LAN
 15. Everyday I’m Buffering
 16. Lord of the Ping
 17. Luke, I Am Your WiFi
 18. Modem Family
 19. Vladimir Routin
 20. Making WiFi Great Again
 21. Definitely Not An FBI Surveillance Van
 22. Look Mom, No Wires!
 23. 2 Girls, 1 Router
 24. 99 Problems But WiFi Ain’t One
 25. Mom, click here for the internet

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer