woensdag windag

Niet dat ik het echt nodig heb natuurlijk, maar hier was ik meteen verliefd op. Jij ook?

 

Horloges zijn weer helemaal ‘aan de hand’ in mode-land. Bof ik even. Heb ik tenminste iets om m’n arm. Ik bedoel, kan ik hem tenminste gewoon omhouden. Er zit er namelijk al eentje. Natuurlijk kijk ik vaak op m’n telefoon hoe laat het is, maar er gaat toch niets boven een echt horloge. En zeker niet als ‘t ook nog eens mooi en stylish is.

 

Zoals deze. Ik was er meteen verliefd op.

 

  • Omdat dit nieuwe Renard-horloge zo’n chique uitstraling heeft. Sophisticated zelfs. Ze heten ook niet voor niets Elite.
  • Omdat ‘t echt Hollands is. Sorry, ik bedoel echt Amsterdams.
  • Omdat deze serie Renards in Milanese stijl is vormgegeven en ik nou eenmaal alles wat Italiaans is leuk vind. Ik zie me er meteen al mee lopen door de Galleria Vittorio Emanuele bij de Duomo. In het lentezonnetje dat zo prachtig door het glazen dak schittert. Oei, ik schiet helemaal in de ‘groove’, merk je al.

 

 

  • Omdat ik iedereen dat gevoel gun.
  • Omdat je kunt kiezen tussen goud- en zilverkleurig.
  • Omdat… enfin, kijk zelf maar. Jij kunt hem winnen. Ik vraag hem wel voor Moederdag, die in het goud. Ook al ben ik geen moeder. Moet kunnen.

Ik mag er drie weggeven. Tof hè?

 

Wil je kans maken? Ga snel naar de Facebook-pagina van Franska.nl en laat daar even een reactie achter. Natuurlijk helpt het als die extra leuk is. Of extra aardig. Of extra lief. Of extra… verzin zelf maar. Geen Facebook? Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl En tik tak tik tak… even wachten… volgende week worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Succes!

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs