Woensdag Windag

Het mooiste cadeau is misschien wel een cadeau voor jezelf. En dit is echt heel persoonlijk. Kijk maar.

 

Van je vriendinnen moet je het hebben, blijkt maar weer eens. Want van Janny hoorde ik over lingerie-ontwerpster Fabienne Hansoul. Ze is een Belgische die al twaalf jaar woont en werkt in Rotterdam. Klinkt heel gezellig, dat zachte Vlaamse accent van haar. Ze begon als ontwerpster bij een groot Belgische lingerie-bedrijf, waar ze het vak leerde. Later werkte ze freelance voor verschillende bedrijven en merken in heel Europa.

 

In 2010 stopte ze met freelancen en begon ze haar eigen lingerielabel: Fabienne Hansoul Création. Ze doet echt alles zelf, van de eerste schets tot de fotoshoots… De nadruk ligt bij Fabienne op pasvorm en comfort.

 

Duurzaam ondernemen vindt ze heel belangrijk, daarom komen alle materialen uit Europa en laat ze ook alles in Europa maken. Ze brengt per seizoen een nieuwe, modische collectie uit en ze heeft ook een basiscollectie, Cubito, die in meerdere kleuren en modellen uit voorraad verkrijgbaar is. De collectie van Fabienne Hansoul wordt intussen verkocht in Nederland, België en de VS.

 

En heel erg eerlijk, ik had er dus nog nooit van gehoord. Jij wel misschien? En nu mag ik zomaar ineens twee setjes weggeven. Even zien? Hier vind je trouwens ook meteen de verkoopadressen.

 

Uit deze setjes kun je kiezen

 

Serie PURE

 

deze ivoorkleurige serie is ingetogen en ook charmant door de subtiele Zwitserse broderie die bij de rand verwerkt is. Zodoende zijn deze bh en slip vrij glad waardoor ze onder strakkere kleding gemakkelijk gedragen kan worden. 

 

De verschillende modellen zijn een dieper gedecolleteerde bh en een perfect passende multiway bh die strapless of gewoon of met gekruiste bandjes gedragen kan worden.

 

Erbij zijn er een elegante boxer of string beschikbaar.

 

 

Serie CHERRY BLOSSOM

 

Deze serie doet z’n naam alle eer aan! Subtiel off-white garen werd gecombineerd met dieprood en vormt een geslaagd duo met de ragfijne tule. Een streelzachte semi-glanzende stof zorgt erbij voor een ultieme pasvorm. 

 

Hier de bh met voorgevormde cup met hoger aansluitende decolletélijn. String of slip maken deze set compleet!

 

Serie RAINBOW

 

Vrolijke kleuren in harmonie samengebracht in deze zomerse print! De zijdezachte bedrukte micro sluit soepel om het lichaam en verzekert je van comfort en elegantie.

 

Hier te zien in de bh met voorgevormde cup met hoger aansluitende decolletélijn. Boxer of slip erbij en je bent summer-proof!

 

 

Wat je moet doen om te winnen?

 

Naar Franska.nl op Facebook gaan en daar je voorkeur in een reactie achterlaten onder dit artikel. Als je geen Facebook hebt, kun je ook mailen naar winnen@franska.nl. Volgende week maak ik de winnaars bekend.

 

Veel succes!

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.